Qui soc

Hola, sóc l’Aura , una noia de 17 anys amb ganes d’aprendre i de viure. foto-carta-auraM’agrada molt el teatre, quedar amb els amics i encara que em costi … m’agrada estudiar.

Sóc com tots les noies de la meva edat , suposo … això sí , el meu món sempre s’ha mogut sobre rodes. Necessito una cadira elèctrica per al meu dia a dia. Tinc paràlisi cerebral infantil, això fa que el meu cos no respongui com jo vull, sinó com a ell li dóna la gana, això més o menys és al que els metges li diuen espasticitat.

Puc ser com qualsevol altra noia, sempre que trenquem les barreres: algunes són físiques, unes altres són mentals o socials.

Accedir a una cadira com la que que jo necessito sembla un privilegi. Jo considero que és un dret ja que per a mi és com si t’anessis a comprar unes bambes.

Ara ja duem 8 mesos buscant una cadira adequada, sembla que per fi trobem una semblant a la que he tingut els últims anys però que càpiga en els ascensors o en el cotxe que tenim adaptat, no ha estat gens fàcil. Normalment les cadires duren nomes 5 anys però aquesta vegada serà la cadira que em dugui a totes parts fins que tingui 27 anys,quasi res !

Aquesta barrera la trencarem amb la vostra ajuda, només amb un simple gest, guardar taps, amb el qual ajudes al medi ambient i a més dónes suport a aquesta campanya per a recaptar diners per a comprar-me aquesta nova cadira.

Gràcies per fer-lo perquè encara que sigui un petit gest cal creure i voler fer-lo. Si voleu fer difusió comparteix-lo en les teves xarxes socials

Aura Tomàs Marín

 

Anuncios